Ny mobil 12 mars

Då är våren här med alla härliga vårblommor i brudbuketterna. Det går jättebra att preservera och skapa minnen av dem också. Påskliljor har ju en så glad färg!! Vi skulle delta på bröllopsmässa i Växjö nästa månad men får se med åtanke på coronaviruset om det blir av. Håller er uppdaterade angående detta event. Var rädda om er. 

Läs hela inlägget »

Vi håller nu på att skapa nya designer med preserverade blommor som vi kommer att ha med på alla bröllops mässor nu i vår . Ska bli då roligt att komma ut och ge er inspiration till hur man kan skapa minnen genom att bevara sina bröllops blommor. 

Läs hela inlägget »

Nu har vi varit iväg på ett par olika nya mässor, först var det margeretetorp och sedan Helsingborgs bröllopsmässa på Sundspärlan. Hade en mässa nya bevarade brudbuketter i form av ljusdekoration som brudparet kunde komma och titta lite närmare på. Så många blev nyfikna och sugna på att skapa minnen av sina brudbuketter med våra unika preserverings produkter. Alltid super kul att träffa alla brudparen och höra om deras ider och planer 

Läs hela inlägget »

Nu har jag även den här söta modellen som ni kan bevara era blommor i. Jag har tagit blommor ur en  bröllopsbuketten till denna på bilden. Har en som är samma storlek men rund som jag kommer lägga ut bilder på snart.
Så kul att utöka vårt sortiment hela tiden.  

Läs hela inlägget »
Så jag får ofta frågan om skillnaden mellan preservera och konservera blommorna. Det är egentligen samma synonom och mening, nämligen bevara/ behålla. Det är fortfarande full fart här och tar emot så många härliga brudbuketter. 
Nu ska jag snart börja förbereda för bröllopsmässorna i ullared och i margaretetorp. Tycker det är så kul att möta alla där. 
Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu