Ny mobil 12 mars

Vilken sommar!

Den här sommaren har bjudit på så väldigt fina bröllop. Tack alla ni som har gett mig förtroendet att få föreviga era vackra brudbuketter. Det är så kul att få se alla olika blomster- kombinationer som era buketter har.
Nu är vi inne i septeber och jag fattar inte vart tiden tagit vägen. 
De är fortfarande många bröllop och olika produkter som ska skapas.
Alla säsonger har sin charm, och byte av färg nyanser samt textur är alltid välkommet. 

Vi börja nu förbereda oss inför alla bröllopsmässor som kommer tidigt nästa år. Vi vill gärna ta med nya prototyper som ni kan få inspiration utav.
Är det någon form/produkt ni saknar? bara hör av er till oss. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: minnen sommar bröllop

Jag vet vissa av er har känt lite oro över att lägga ner er fina brudbukett i en låda och skicka den till oss ifall om att den blir förstörd under frakten.
Det behöver ni inte vara.
Om ni följer de tips och packråd som jag har under "beställ" sidan, så håller de sig ortoligt bra. Jag har haft en enstaka bukett som tagit lite längre tid att nå oss, men äve de brukar inte vara några problem med att skapa minnen utav till er.  Här ser ni en bild på lite blandade brudbuketter som kommit till oss efter ca 3 dagar i frakt. jag har även en video under highlight på mitt instagram konto forgetmenot1978 som ni kan se hur en kund packt ner sina blommor. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsbuketter

Här kommer även en bild på de nya glasunderläggen vi erbjuder nu.
Önskar er alla en härlig helg.

Läs hela inlägget »

Det är så kul nu när alla brudbuketter kommer till oss och vi får glädjen att bevara och skapa minnnen utav brudblommorna. Vi försöker hela tiden tänka nytt och erbjuda nya sätt att bevara kära ting på. Här ser ni två av de senaste produlterna vi erbjuder. Glasunderlägg med hållare. Där kan man välja att skapa 4 el 6 st underlägg. Vi har även fått förtroendet att skapa det här block hjärtat som jag tycker är så fint. Att ställa i en bokylla eller fönster. 
 

Läs hela inlägget »
Ibland kan man önska att bevara blommor av en annan anledning.
När man förlorat någonnära man håller kär.
Vi förevigar även blommor som är tagna ur sorgebuketten/ kistdekoren. Det kan även vara fint att få med datum då hen levde. Dessa vackra hjärtan fick vi skapa åt en kund som förlotat någon med stor betydelse för dem i sitt liv.  Vi fick liljekonvaljen som varit med i sorgebuketterna.  Visste är det vackert.
Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu