Ny mobil 12 mars

Nu har jag även den här söta modellen som ni kan bevara era blommor i. Jag har tagit blommor ur en  bröllopsbuketten till denna på bilden. Har en som är samma storlek men rund som jag kommer lägga ut bilder på snart.
Så kul att utöka vårt sortiment hela tiden.  

Läs hela inlägget »
Så jag får ofta frågan om skillnaden mellan preservera och konservera blommorna. Det är egentligen samma synonom och mening, nämligen bevara/ behålla. Det är fortfarande full fart här och tar emot så många härliga brudbuketter. 
Nu ska jag snart börja förbereda för bröllopsmässorna i ullared och i margaretetorp. Tycker det är så kul att möta alla där. 
Läs hela inlägget »

Så trevligt att  vi har haft besök av Hallands nyheter för att de ville skriva ett repotage om vad vi gör.
Att bevara sin brudbukett och skapa minnen är ju så unikt och mysigt att kunna erbjuda till så många brudpar likväl till andra som har minnen att bevara från dop/ bröllopsdagar och mycket annat.
Vi pratade om tjänster jag har och de fick titta lite närmare på min verksamhet.  Det har varit en hellt otrolig sommar med sån hög rulianch i år.
Nu när bröllops sesongen har lugnat sej lite så kommer jag att fokusera på kommande mässor och annat kul.
Har även nya produkter som kommer komma till nästa år.

Läs hela inlägget »

Nu kan ni få era blommor i en rund Zorb form. Brudbuketten ligger då som ett minne i en rund bollform. Blommorna syns väldigt bra och de står stadigt på en hylla eller ett bord. De finns i två storlekar den stora kostar 2500kr och den mindre 1045 kr.  Hoppas ni alla njuter i sommar vädret . . 

Läs hela inlägget »

Här är äntligen en av våra nya designer som man kan skapa minnen i.
Dessa söta hjärtformade ljusdekorationer är så fina att preservera och bevara sina blommor i. Kan passa väldigt bra även som en doppresent eller en sorgdekoration till minne av någon man hållit kär. 

Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu