Ny mobil 12 mars

Maj månad har precis passerat och med massor av vårbröllop och vackra brudbuketter att få äran att bevara och skapa minnen utav. 
Alla månader har sin charm, men visst är maj inderbart med de första pionerna och lupiner som står i alla vägdiken. 
Här ser ni biler på

Läs hela inlägget »

Det var ett rent nöje att medverka på bröllopsfebers mässorna i stockholm såväl som i malmö. Att få träffa alla er blivande brudpar som har allt det roliga framför er. Det kan vara stressigt att få till alla sina önskemål ibland. 
Vi kommer som sagt sist i ledet av alla de leverantörer ni kommer att få kontakt med eftersom vi tar hand om er vackra brudbukett först efter er stora dag. Vi bevarar sedan dem som ett vackert minne för alltid. Det finns bilder på mitt intagram och även under fliken "beställ" på hemsidan. 
Ni får jättegärna höra av er om ni har funderingar eller annat. 
Hoppas ni är uppvilade efter påsken. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa

Det är så härligt med alla oika säsonger och olika blommatrial som finns tillgängligt till brudbuketterna. 
Vi fick in en underbar blandning av blommor som gick i rosa till orange och röd.
Vi fick sedan förtroendet att skapa en kollektion av produkter till brudparet utav dessa. Ville bara dela med mig av dessa som inspiration här på bloggen. Ska försöka bli "mycket" bättre på att dela med mig av olika ting vi skapar här på bloggen 2024!
Önska er alla en riktigt god jul och gott nytt år. 

Läs hela inlägget »

Vilken sommar!

Den här sommaren har bjudit på så väldigt fina bröllop. Tack alla ni som har gett mig förtroendet att få föreviga era vackra brudbuketter. Det är så kul att få se alla olika blomster- kombinationer som era buketter har.
Nu är vi inne i septeber och jag fattar inte vart tiden tagit vägen. 
De är fortfarande många bröllop och olika produkter som ska skapas.
Alla säsonger har sin charm, och byte av färg nyanser samt textur är alltid välkommet. 

Vi börja nu förbereda oss inför alla bröllopsmässor som kommer tidigt nästa år. Vi vill gärna ta med nya prototyper som ni kan få inspiration utav.
Är det någon form/produkt ni saknar? bara hör av er till oss. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: minnen sommar bröllop

Jag vet vissa av er har känt lite oro över att lägga ner er fina brudbukett i en låda och skicka den till oss ifall om att den blir förstörd under frakten.
Det behöver ni inte vara.
Om ni följer de tips och packråd som jag har under "beställ" sidan, så håller de sig ortoligt bra. Jag har haft en enstaka bukett som tagit lite längre tid att nå oss, men äve de brukar inte vara några problem med att skapa minnen utav till er.  Här ser ni en bild på lite blandade brudbuketter som kommit till oss efter ca 3 dagar i frakt. jag har även en video under highlight på mitt instagram konto forgetmenot1978 som ni kan se hur en kund packt ner sina blommor. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsbuketter

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu