Ny mobil 12 mars

Det är så kul att få göra nya produkter och modeller. Här ser ni en ny produkt vi nu erbjuder. Ett block som kan bli en vacker inredningsdetalj i era hem.

Läs hela inlägget »

Nu är bröllopssäsongen i full gång. Vi jobbar hela tiden med att möta personliga önskningar och förfrågningar. Nu har vi en ny design att erbjuda er. Ett hjärta som är så fint (enligt mig)”. Priset kommer att bli 1795kr kan vara jättefint att ta en ros utav sin brudbukett/brudtärnebukett i denna produkten. Hoppas ni alla njuter av sommaren.

Läs hela inlägget »

Maj månad är så ljuvlig!! Alla syrener och träd som exploderar i grönska... Jag förstå verkligen farför så många brudpar väljer att gifta sig denna årstiden.  Vi har redan fullt upp med olika beställningar, och förfrågningar på lite nya produkter som vi jobbar med. Vilken är er favorit blomma?
Så svårt att välja eller hur...

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsbukett

Det märks nu att bröllopen har börjat komma igång genom de beställningar vi får in till oss. Jag tror verkligen att detta kommer att bli ett fantastisk år. Jag har börjat fixa med ett par nya designer som jag kommer att dela med er här inom snar framtid. Lite nya sätt att bevara sin bröllopskukett på. 

Läs hela inlägget »

Nu börjar det närmas sig helgen och vi har fullt upp med att fixa inför bröllopsfeber mässan i stockholm den 26-27 februari 2022. Vi kommer att hålla en tävling där ni har chansen att vinna ett presentkort på en ljusdekoration. Ni kommer att finna oss i monter A02:20A. Jag hoppas att ni kommer för att få lite inspiration och ideer. Det är alltid så roligt att träffa alla brudpar som har sin stora dag framför sig.  

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu