Ny mobil 12 mars

Imorgon den 30/10 är det dags för årets sista bröllopsmässa. Vi kommer att medverka på sydost fest och bröllopsmässa i Kalmar. Ska bli så kul att träffa er brudpar och få ge er lite inspiration och idéer på hur ni kan bevara er brudbukett. Vi kommer ha med oss lite nya produkter med
Hoppas vi ses där. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa

Det är så kul att få göra nya produkter och modeller. Här ser ni en ny produkt vi nu erbjuder. Ett block som kan bli en vacker inredningsdetalj i era hem.

Läs hela inlägget »

Nu är bröllopssäsongen i full gång. Vi jobbar hela tiden med att möta personliga önskningar och förfrågningar. Nu har vi en ny design att erbjuda er. Ett hjärta som är så fint (enligt mig)”. Priset kommer att bli 1795kr kan vara jättefint att ta en ros utav sin brudbukett/brudtärnebukett i denna produkten. Hoppas ni alla njuter av sommaren.

Läs hela inlägget »

Maj månad är så ljuvlig!! Alla syrener och träd som exploderar i grönska... Jag förstå verkligen farför så många brudpar väljer att gifta sig denna årstiden.  Vi har redan fullt upp med olika beställningar, och förfrågningar på lite nya produkter som vi jobbar med. Vilken är er favorit blomma?
Så svårt att välja eller hur...

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsbukett

Det märks nu att bröllopen har börjat komma igång genom de beställningar vi får in till oss. Jag tror verkligen att detta kommer att bli ett fantastisk år. Jag har börjat fixa med ett par nya designer som jag kommer att dela med er här inom snar framtid. Lite nya sätt att bevara sin bröllopskukett på. 

Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu