Ny mobil 12 mars

Det märks nu att bröllopen har börjat komma igång genom de beställningar vi får in till oss. Jag tror verkligen att detta kommer att bli ett fantastisk år. Jag har börjat fixa med ett par nya designer som jag kommer att dela med er här inom snar framtid. Lite nya sätt att bevara sin bröllopskukett på. 

Läs hela inlägget »

Nu börjar det närmas sig helgen och vi har fullt upp med att fixa inför bröllopsfeber mässan i stockholm den 26-27 februari 2022. Vi kommer att hålla en tävling där ni har chansen att vinna ett presentkort på en ljusdekoration. Ni kommer att finna oss i monter A02:20A. Jag hoppas att ni kommer för att få lite inspiration och ideer. Det är alltid så roligt att träffa alla brudpar som har sin stora dag framför sig.  

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa

Nu har vi varit på vår första bröllopsmässa i år. Så underbart att vara igång igen och få träffa alla er brudpar som söker efter inspiration och ideer. Vi kommer att medverka i göteborg 19-20 februari, även i stockhom den 26-27 februari. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa

Då var det 2022! Jag känner på mig att detta kommer att bli ett fantastiskt år. Jag hoppas verkligen att alla som planerat att gifta sig under 2022 kommer att kunna fullfölja alla sina drömmar och planeringar som de tänkt. Vi har bevarat många brudbukettet under december månad, så härligt att så många valt ett vinterbröllop. NU har vi fullt upp med att förbereda inför mässorna i februari. 

Läs hela inlägget »

Nu har bröllopsfeber tagit kontakt med oss och meddelat att sveriges största  bröllopsmässor kommer tillbaka nästa år. Vi kommer att vara med i malmö den 22-23 Januari - 2022, och även i stockholm den 26-27 februari 2022. DEt ska bli så kul, har längtat efter att få träffa alla er brudpar igen.   

Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu