Ny mobil 12 mars

Forget me not har varit med i en artikel i stockholm view magazine när Anja och Alex   gifte sej och valde att skapa minnen genom att preservera sin brudbukett. De valde att göra ett flertal designer. En hög vas, ljusdekoration och smycke. Blir ju väldigt fint när man ser dem jämte varandra. Att bevara dina blommor för alltid är ju underbart. 

Läs hela inlägget »

Nu har vi varit iväg på ett par olika nya mässor, först var det margeretetorp och sedan Helsingborgs bröllopsmässa på Sundspärlan. Hade en mässa nya bevarade brudbuketter i form av ljusdekoration som brudparet kunde komma och titta lite närmare på. Så många blev nyfikna och sugna på att skapa minnen av sina brudbuketter med våra unika preserverings produkter. Alltid super kul att träffa alla brudparen och höra om deras ider och planer 

Läs hela inlägget »

Nu har jag även den här söta modellen som ni kan bevara era blommor i. Jag har tagit blommor ur en  bröllopsbuketten till denna på bilden. Har en som är samma storlek men rund som jag kommer lägga ut bilder på snart.
Så kul att utöka vårt sortiment hela tiden.  

Läs hela inlägget »
Så jag får ofta frågan om skillnaden mellan preservera och konservera blommorna. Det är egentligen samma synonom och mening, nämligen bevara/ behålla. Det är fortfarande full fart här och tar emot så många härliga brudbuketter. 
Nu ska jag snart börja förbereda för bröllopsmässorna i ullared och i margaretetorp. Tycker det är så kul att möta alla där. 
Läs hela inlägget »

Så trevligt att  vi har haft besök av Hallands nyheter för att de ville skriva ett repotage om vad vi gör.
Att bevara sin brudbukett och skapa minnen är ju så unikt och mysigt att kunna erbjuda till så många brudpar likväl till andra som har minnen att bevara från dop/ bröllopsdagar och mycket annat.
Vi pratade om tjänster jag har och de fick titta lite närmare på min verksamhet.  Det har varit en hellt otrolig sommar med sån hög rulianch i år.
Nu när bröllops sesongen har lugnat sej lite så kommer jag att fokusera på kommande mässor och annat kul.
Har även nya produkter som kommer komma till nästa år.

Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu