Ny mobil 12 mars

Nu kan ni få era blommor i en rund Zorb form. Brudbuketten ligger då som ett minne i en rund bollform. Blommorna syns väldigt bra och de står stadigt på en hylla eller ett bord. De finns i två storlekar den stora kostar 2500kr och den mindre 1045 kr.  Hoppas ni alla njuter i sommar vädret . . 

Läs hela inlägget »

Här är äntligen en av våra nya designer som man kan skapa minnen i.
Dessa söta hjärtformade ljusdekorationer är så fina att preservera och bevara sina blommor i. Kan passa väldigt bra även som en doppresent eller en sorgdekoration till minne av någon man hållit kär. 

Läs hela inlägget »

Jag verkligen älskar att få ta emot alla dessa underbara brudbuketter som ni skickar till mej för att skapa minnen för livet genom att  preservera dem .
Jag har två nya designer som jag kommer visa er snart. Ett hjärta och en Zorb.  Båda jätte mysiga ider. Hoppas ni alla njuter i solen .

Läs hela inlägget »

Tävling, nu har jag lagt ut en tävling på Facebook där du har chansen att vinna ett presentkort på en vacker vas med dina egna blommor bevarade.   Det kan ju vara dop/bröllop/studet/sorgebukett eller ge det till en vän som bröllopspresent. 

Läs hela inlägget »
Nu är det många bröllopsbuketter som ska skickas tillbaka till brudparen, nu i en form som minnen i både ljusdekorationer och vaser.tycker alltid det är lika kul  när de är färdiga och kan bli återvända till sina åskådade   och fina kunder. 
Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu