Ny mobil 12 mars

Vi har fått beställningar på nyckelringar/väskdekorationer. En kul gåva till någon du bryr dig om, eller ett sätt att bevara dina blommor på. De kommer i en söt presentbox med fin paketering. Vi kommer även föreviga bröllopsblommor i en fotoram inom kort. Så kul och spännande när vi får förfrågningar om personliga önskemål och ideer. Önskar er en härlig Kristihimmelfärds helg. 

Läs hela inlägget »

Då var vi inne på det nya året! Om det hade varit andra omständigheter så hade vi haft fullt upp med att stå på bröllopsmässor. Vi älskar att träffa alla er brudpar när vi är ute på bröllopsmässorna men på grund av COVID-19 så är de tyvärr inställda nu på våren iallafall. Jag tror och hoppas verkligen på att tills sommaren kan ni alla få ha era drömmar uppfyllda och kunna utföra era bröllops som ni planerat. Vi är med på Wedsly där ni kan hitta massor av inspiration och kontakter till olika företag och tjänster.  Nu håller vi tummarna att epedemin når sitt slut eller når mer kontrollerat samhälle för oss alla. 

Läs hela inlägget »

Då var oktober här, och höstbröllops säsongen har tagit fart. Det är så underliga tider med allt som pågår i dagsläget runt om i världen. Jag blir så glad för alla brudpar som kan följa sina drömmar och genomföra sitt bröllop på sin stora dag som de önskat och planerat. Det krävs att man kan tänka om och vara flexibel. Jag får många förfrågningar om att föreviga sin brudbukett så att de kan föreviga sina minnen,eller alt, att ha den som del av bröllopsdekorationerna på en framflyttad bröllopsfest 2021 när allt återgått till lite mer normalitet. Själv älskar jag höstbröllop och alla färger, bär och textur som kan inspireras av naturens rika färger. 

Läs hela inlägget »

Så härligt att så många brudpar lyckats gifta sig denna sommaren trots de alla restriktioner som finns. Jag har mottagit så många ljuvliga brudbuketter som vi kunnat bevara och skap minnen av. Jag håller tummarna att allt återgår till normalitet igen tills nästa år, och alla 2021 bröllop kan hållas som planerat. 

Läs hela inlägget »

Nu brukar bröllops säsongen dra igång på allvar!! Men allt är ju så annorlunda detta året. Vissa ställer in sitt bröllop och ombokar  till nästa år, andra gifter sig men skjuter fram sin bröllopsfest till nästa år. Det tips jag vill dela med er som är  en super bra idé, är att bevara er brudbukett i en ljusdekoration eller ett smycke. Blommorna kan då bli ett minne  i ett smycke som bruden  kan  bära på festen nästa år. Ni kan  placera ljusdekorationer med era blommor bevarade på erat honnörsbord eller vara med som en del på annat vackert vis nästa år.   

Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu