Ny mobil 12 mars

I februari varje år så är det alltid fullt ös. Förutom de tidiga bröllopsbuketter vi får äran att bevara, så har vi även två mässor vi ställer ut på. Vi hade en super härlig hel i Malmö på bröllopsfeber. Det var så härligt att få träffa alla er brudpar som puzzlar ihop planer inför er stora dag. Att få ge er inspiration till sätt att bevara era blommor och skapa fina minnen. Imorgon den 25-26/2 är vi på plats i Stockholm på Älvsjömässan. Hoppas vi ses där. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa

Imorgon den 30/10 är det dags för årets sista bröllopsmässa. Vi kommer att medverka på sydost fest och bröllopsmässa i Kalmar. Ska bli så kul att träffa er brudpar och få ge er lite inspiration och idéer på hur ni kan bevara er brudbukett. Vi kommer ha med oss lite nya produkter med
Hoppas vi ses där. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa

Det är så kul att få göra nya produkter och modeller. Här ser ni en ny produkt vi nu erbjuder. Ett block som kan bli en vacker inredningsdetalj i era hem.

Läs hela inlägget »

Nu är bröllopssäsongen i full gång. Vi jobbar hela tiden med att möta personliga önskningar och förfrågningar. Nu har vi en ny design att erbjuda er. Ett hjärta som är så fint (enligt mig)”. Priset kommer att bli 1795kr kan vara jättefint att ta en ros utav sin brudbukett/brudtärnebukett i denna produkten. Hoppas ni alla njuter av sommaren.

Läs hela inlägget »

Maj månad är så ljuvlig!! Alla syrener och träd som exploderar i grönska... Jag förstå verkligen farför så många brudpar väljer att gifta sig denna årstiden.  Vi har redan fullt upp med olika beställningar, och förfrågningar på lite nya produkter som vi jobbar med. Vilken är er favorit blomma?
Så svårt att välja eller hur...

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsbukett

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu