Ny mobil 12 mars

2020

Då var oktober här, och höstbröllops säsongen har tagit fart. Det är så underliga tider med allt som pågår i dagsläget runt om i världen. Jag blir så glad för alla brudpar som kan följa sina drömmar och genomföra sitt bröllop på sin stora dag som de önskat och planerat. Det krävs att man kan tänka om och vara flexibel. Jag får många förfrågningar om att föreviga sin brudbukett så att de kan föreviga sina minnen,eller alt, att ha den som del av bröllopsdekorationerna på en framflyttad bröllopsfest 2021 när allt återgått till lite mer normalitet. Själv älskar jag höstbröllop och alla färger, bär och textur som kan inspireras av naturens rika färger. 

Läs hela inlägget »

Så härligt att så många brudpar lyckats gifta sig denna sommaren trots de alla restriktioner som finns. Jag har mottagit så många ljuvliga brudbuketter som vi kunnat bevara och skap minnen av. Jag håller tummarna att allt återgår till normalitet igen tills nästa år, och alla 2021 bröllop kan hållas som planerat. 

Läs hela inlägget »

Nu brukar bröllops säsongen dra igång på allvar!! Men allt är ju så annorlunda detta året. Vissa ställer in sitt bröllop och ombokar  till nästa år, andra gifter sig men skjuter fram sin bröllopsfest till nästa år. Det tips jag vill dela med er som är  en super bra idé, är att bevara er brudbukett i en ljusdekoration eller ett smycke. Blommorna kan då bli ett minne  i ett smycke som bruden  kan  bära på festen nästa år. Ni kan  placera ljusdekorationer med era blommor bevarade på erat honnörsbord eller vara med som en del på annat vackert vis nästa år.   

Läs hela inlägget »

Då är våren här med alla härliga vårblommor i brudbuketterna. Det går jättebra att preservera och skapa minnen av dem också. Påskliljor har ju en så glad färg!! Vi skulle delta på bröllopsmässa i Växjö nästa månad men får se med åtanke på coronaviruset om det blir av. Håller er uppdaterade angående detta event. Var rädda om er. 

Läs hela inlägget »

Vi håller nu på att skapa nya designer med preserverade blommor som vi kommer att ha med på alla bröllops mässor nu i vår . Ska bli då roligt att komma ut och ge er inspiration till hur man kan skapa minnen genom att bevara sina bröllops blommor. 

Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu