Ny mobil 12 mars

2021

Nu har bröllopsfeber tagit kontakt med oss och meddelat att sveriges största  bröllopsmässor kommer tillbaka nästa år. Vi kommer att vara med i malmö den 22-23 Januari - 2022, och även i stockholm den 26-27 februari 2022. DEt ska bli så kul, har längtat efter att få träffa alla er brudpar igen.   

Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsmässa, brudpar

Det känns att det är höst i luften nu, speciellt tidig morgonen med fukt i gräset. Det är roligt att så många verkar välja att gifta sig i år, och nu när restriktionerna lättar blir ju allt lite enklare att planera sin dag.  Alla årstider har ju sin charm, men hösten går ju i alla tänkbara färger. Vi tog hand om den här höstbuketten, och fått förtroendet att få skapa bland annat en fotoram av de fina blomsterna. 

Läs hela inlägget »

Nu är det ljuvlig sommartid och härliga bröllop sker runt om i vårat fina land. Vi har fått en beställning på en ny kul produkt från ett brudpar. De önskade att skap minnen genom att föreviga sina bröllopsblommor i en fotoram som de sedan skulle sätta in sitt fina bröllopsfoto i. Vi använde en blandning av alla blomster som var med i brudbuketten. Tyckte detta blev så fint och ett bra tips att dela med er.  

Läs hela inlägget »

Vi har fått beställningar på nyckelringar/väskdekorationer. En kul gåva till någon du bryr dig om, eller ett sätt att bevara dina blommor på. De kommer i en söt presentbox med fin paketering. Vi kommer även föreviga bröllopsblommor i en fotoram inom kort. Så kul och spännande när vi får förfrågningar om personliga önskemål och ideer. Önskar er en härlig Kristihimmelfärds helg. 

Läs hela inlägget »

Då var vi inne på det nya året! Om det hade varit andra omständigheter så hade vi haft fullt upp med att stå på bröllopsmässor. Vi älskar att träffa alla er brudpar när vi är ute på bröllopsmässorna men på grund av COVID-19 så är de tyvärr inställda nu på våren iallafall. Jag tror och hoppas verkligen på att tills sommaren kan ni alla få ha era drömmar uppfyllda och kunna utföra era bröllops som ni planerat. Vi är med på Wedsly där ni kan hitta massor av inspiration och kontakter till olika företag och tjänster.  Nu håller vi tummarna att epedemin når sitt slut eller når mer kontrollerat samhälle för oss alla. 

Läs hela inlägget »

Sofia Abrahamsson
070-386 10 29
sofia@forgetmenot.nu